"In mijn studio in Zwolle ontwikkelde ik afgelopen jaar mijn eigen unieke workflow en techniek voor familie- en groepsportretten. In deze techniek wordt iedereen afzonderlijk gefotografeerd en in de nabewerking tot één stijlvol en tijdloos familieportret  gesmeed. Een uniek concept en proces!"

instaportret.jpg

Kunst aan de muur van jouw familie!

Scroll Down

instaportret
workfileclaudiaiifinalsocial
Dietervanderwestenband
Simongroenfamilyportraitsrgbsmalljpg
KnobbesM

"We zijn onwijs blij met de familiefoto die Klaas-Jelmer van mijn familie creëerde, iedereen heeft het familieportret inmiddels thuis aan de muur hangen, we zijn er trots op, het is een klasse apartM. Spijk.

KnobbesM.jpg

Een portret met stijl!

"De StudioKLÆS workflow voor familieportretten is uniek en de workflow biedt super veel mogelijkheden en voordelen!"

De voordelen van dit proces zijn bij groepsportretten zijn:

-Dat de foto een stijlvolle, artistieke en tijdloze uitstraling krijg.
-Dat ik met deze techniek iedereen perfect kan uitlichten
-Dat iedereen in een flatterende pose wordt vastgelegd. Ik haal jouw mooiste eigenschappen naar voren in een ijzersterke compositie.
-Je een foto krijgt die superscherp is in een extreem hoge resolutie waar je eventueel een enorme uitvergroting van kunt maken (billboard formaat en zelfs groter!)
-Je per gezinslid als extraatje een individuele foto krijgt in dezelfde artistieke stijl

Kosten familieportret: €450,- ex. btw.

De kosten voor een familieportret bedragen €450 ex. btw. dat is op basis van 9 uur werk (incl. studio-opbouw, shoot, nabewerking en aanleveren). Van ieder gezinslid wordt één extra bewerking aangeleverd in dezelfde artistieke stijl.